Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Új Széchenyi Terv

 Pécel szennyvíz tisztításának hosszú távú megoldása címet viselő európai uniós támogatású projektről hírek, információk
(KEOP-1.2.0/ 09-11-2011-0028)

 


Pécel Város Önkormányzat szervezetfejlesztése a lakosságot érintő szolgáltatás racionalizálása érdekében

(ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005)

ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005 sajtóközlemény

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 148 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Sablonválasztó
Belépés
A fórumhoz való hozzászóláshoz regisztráció, illetve belépés szükséges!A héten kézbesítik az októberi önkormányzati választásról szóló értesítőt.

 
 
 
 
 
 
Ezen a héten kézbesítik az érintett több mint 8 millió választópolgárnak az októberi önkormányzati választásról szóló értesítőt.
 
A Nemzeti Választási Iroda névre szóló küldeményében az önkormányzati választás kitűzéséről, és arról tájékoztatja a választópolgárokat, hogy szerepelnek a névjegyzékben. 

Az értesítőket a pénteki, augusztus 15-i névjegyzéki állapotnak megfelelően nyomtatták ki, azok kiküldésével az iroda a Magyar Postát bízta meg.

A 8 millió 185 ezer választópolgárnak legkésőbb augusztus 25-éig postázzák az értesítőt a lakcímükre arról, hogy szerepelnek a névjegyzékben. Ha valaki ezt nem kapja meg, akkor az állandó lakóhelye szerinti helyi választási irodához (helyi jegyzőhöz) fordulhat, aki ekkor új értesítőt állít ki.
 
Az értesítő a választópolgár személyes adatai közül csak az érintett nevét, születési nevét, születési idejét és a lakcímét tartalmazza. A korábbi évektől eltérően az értesítő - a visszaélések elkerülése érdekében - nem tartalmazza a választópolgár személyi azonosítóját. Külön értesítő tájékoztatja a választópolgárt arról is, ha már felvetette magát valamelyik nemzetiség névjegyzékébe is. 

A választópolgárok az értesítőn szereplő adataikkal ajánlhatnak érvényesen képviselő- és polgármesterjelöltet, valamint listát. 

Az értesítő tartalmazza a szavazás helyét, idejét és azt is, hogy a választópolgár melyik településen gyakorolhatja választójogát. 

Azoknak, akik még nem nagykorúak, de az októberi önkormányzati választásig betöltik 18. életévüket, ugyancsak augusztus 25-éig kell megkapniuk az értesítőt.
 

Péceli Helyi Választási Iroda vezetőjének közleménye

A Péceli Helyi Választási Iroda vezetőjének közleménye az egyéni választókerületi jelölt, valamint a polgármesterjelölt állításához szükséges ajánlások számának megállapításáról a 2014. évi polgármesterek és helyi önkormányzati képviselők választásán Pécel településen

 

A közlemény ide kattintva érhető el

 

Árverési hirdetmény ingatlanok eladására

Részletek itt!

 

Tóth Lajosnét 90. születésnapján Szöllősi Ferenc polgármester köszöntötte

alt

Tóth Lajosné és Szöllősi Ferenc beszélget az ünneplés után

Tóth Lajosné Nagy Mária ma töltötte be 90. életévét. A jeles nap alakalmából Szöllősi Ferenc polgármester verssel, ünnepi gondolatokkal köszöntötte a Jézus Szíve Idősek Otthonában. Virágcsokorral, tortával is kedveskedett az idős asszonynak, átnyújtotta továbbá neki Orbán Viktor miniszterelnök Emléklapját és a város oklevelét.
Tóth Lajosné Tarnaszentmiklóson élt, egész életében mezőgazdasági munkát végzett: földet művelt, állatokat tartott. Lánya Pécelen kötött házasságot, Marika néni azért él a Jézus Szíve Idősek Otthonában, hogy közel legyenek egymáshoz a családdal.  

 

Véradás a városi könyvtárban (régi Ráday gimnázium)

2014. 08. 13-án 14:00 - 18:00 óra között véradás a városi könyvtárban.

Kattintson ide a bővebb információkért


 

A péceli idősotthoni temetések valóságos története

 

Az ingatlanon belül keletkezett csapadékvíz elhelyezéséről

Részletek itt!

 

A Péceli Helyi Választási Iroda Vezetőjének felhívása

A Péceli Helyi Választási Iroda - a szavazókörök számának növekedése miatt - szavazatszámláló bizottsági tagok jelentkezését várja. Jelentkezési határidő: 2014. július 31.

Felhívás ide kattintva tölthető le

Jelentkezési lap ide kattintva tölthető le

 

Pályázat önkormányzati lakás bérbeadására

A részletekért kattintson ide!

 

Megjelent a Péceli Hírek júliusi száma

Ide kattintva olvasható !

 

Tájékoztatás az önkormányzati képviselők választását megelőző kampányról

Alig egy hét múlva kezdődik hivatalosan az önkormányzati képviselők választását megelőző kampány. Az új választási eljárásról szóló törvény szerint a kampány a választást megelőző 50. napon kezdődik és a szavazás napjáig, a voksolás befejezéséig tart.


A kampányidőszak ideje: 2014. augusztus 23. - 2014. október 12. 19 óra.

A tavaly elfogadott új választási eljárási törvény szerint kampánytevékenység minden olyan tevékenység, amely alkalmas a választói akarat befolyásolására vagy annak megkísérlésére, kampányeszköz pedig például a plakát, a választók jelölt vagy jelölőszervezet általi közvetlen megkeresése, a politikai reklám és a politikai hirdetés, valamint a választási gyűlés. Nem minősül viszont választási kampánynak a választási szervek tevékenysége és az állampolgárok közötti kommunikáció.

Bővebben...

 

Megjelent a Péceli Hírek augusztusi száma

Ide kattintva olvasható!

 

Három szerzetes testvér lelkigyakorlata Tahiban

 alt

A beszállás sem volt könnyű mindenkinek

Bővebben...

 

MÁV-START Zrt. tájékoztatója

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2014. augusztus 21-től 2014. augusztus 31-ig Gödöllő - Aszód között végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletekben csatolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A melléklet IDE kattintva érhető el

 

Járási Földhivatal hirdetménye - Térképi határvonal kiigazítása

Ide kattintva olvasható a hirdetmény

 

Szerződésminta az emelt szintű útfelújításokra

 Részletek itt!

 

A kilencven éves Anna néni köszöntése

alt

Pataki Lászlóné és családja örömmel fogadta  Szöllősi Ferenc polgármester látogatását

Pataki Lászlóné Taskó Anna 90. születésnapján Szöllősi Ferenc polgármester köszöntötte az ünnepeltet ma délelőtt a József Attila utcában. Az idős asszony családja körében nagy örömmel fogadta a város első emberét. Közösen szelték meg az ünnepi tortát, amelyet Pataki Lászlóné is megkóstolt. Pataki Lászlóné jó egészségnek örvend, s várja a 100. születésnapját. 

 

Főgáz Zrt. ügyfélszolgálati iroda

Főgáz Zrt. személyes ügyfélszolgálati irodát nyitott Pécelen.

Az iroda elérhetősége:

Főgáz Zrt. ügyfélszolgálati iroda

2119 Pécel, Baross utca 5. (Piactér)

Nyitva tartása:

Hétfő:    10:00 - 20:00 óra között
Szerda:   8:00 - 16.00 óra között
Kedd, Csütörtök, Péntek: 8: 00 - 14: 00 óra között

Az irodában az általános ügyintézésen kívül lehetőség van bankkártyás befizetésre, és előre fizetős mérő feltöltésére is.

 

Női klub július 30-án

A részletekért kattintson ide!

 

MÁV-START Zrt. tájékoztatója

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint, 2014. július 19-én 4:00 órától 9:00 óráig Gödöllő – Aszód állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletekben csatolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

 

A melléklet ide kattintva tölthető le.