Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 153 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Sikeres lakossági fórum vendége volt dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő

A hatos számú körzetben tartott lakossági fórumot ma este Tóthné Szentandrássy Csilla, a városrész önkormányzati képviselője. Az élénk lakossági érdeklődés mellett lezajlott eszmecserén részt vett dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, a Pest Megyei Önkormányzat elnöke és Szöllősi Ferenc polgármester.

Bővebben...

 

Parlamenti látogatáson a negyedikesek

A Parlament épületébe szervezett osztálykirándulást a minap a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola két negyedik osztálya. A látogatókat dr. Szűcs Lajos, országgyűlési képviselő, a Parlament jegyzője, a Pest Megyei Önkormányzat elnöke fogadta, és kalauzolta végig a történelmi épület legérdekesebb részein. Mint Almási Zsuzsa, az iskola igazgatója érdeklődésünkre elmondta, a gyerekek élményekkel telve tértek haza. Az igazgató – az intézmény nevében – köszönte meg Szűcs Lajos képviselő szívélyességét, tartalmas kalauzolását.

alt

Dr. Szűcs Lajos kalauzolta a gyerekeket az Országházban

 

Nyomáscsökkenés vagy vízhiány a Keló lakóparkban hétfőn

A részletekért kattintson ide!

 

Hulladékgyűjtő akció iskoláknak

A részletekért kattinson ide!

 

Állatok világnapja

Október 5-én. Részletek itt!

 

Lomtalanítási időpontok, tudnivalók

A részletekért kattinson ide!

 

Autóbusz-megálló várópavilonjainak reklám célú hasznosítása

A pályázati kiírás ide kattintva olvasható

 

Az egyházak képviselői tanácskoztak a Polgármesteri Hivatalban

alt

Ismét egyházi és önkormányzati találkozót szervezett Szöllősi Ferenc polgármester és Tóthné Szentandrássy Csilla oktatási és vallási bizottsági elnök a minap, amelyen a Pécelen működő egyházak, felekezetek képviseltették magukat. A találkozó főbb témája a városunkban megrendezésre kerülő adventi készülődés, és az egyházak programszervezésbe való bekapcsolódása volt. Továbbá említésre került a tavasszal megrendezendő egyházi hét megvalósításának lehetősége, és az iskolákban szeptembertől bevezetett hitoktatás fogadtatásáról is esett szó.
 

Korszerűsödik a buszközlekedés Pécel és Budapest között

2014 júniusától kizárólag új, alacsonypadlós, légkondicionált buszok látják el a közösségi közlekedést Pécel és Budapest között. Erről levélben tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) illetékese Szöllősi Ferenc polgármestert.  A Fővárosi Közgyűlés által a minap jóváhagyott hosszú távú megállapodás értelmében a BKK 2022. június 30-ig biztosítja a Budapest közigazgatási határán kívüli buszközlekedést.

Bővebben...

 

Paktál a régiekkel vagy feljelent? – beszélgetés a polgármesterrel

alt

Szöllősi Ferenc a riporteri kérdésekre válaszol

Pécel jelenlegi vezetése összepaktál a korábbi városvezetőkkel – hallani itt-ott a településen. E sommás megállapítás valóságtartalmát szerettük volna kideríteni, ezért fölkerestük a legilletékesebbet, Szöllősi Ferenc Attila polgármestert, hogy föltegyük neki a kérdést: mi történt a városban a 2010-es választások óta, valóban összepaktál-e a jelenlegi városvezetés a régivel.
Tekintsék meg interjúnkat! 

Bővebben...

 

Polgármesteri találkozó Pécelen

alt

Gál Zsolt, Ecser polgármestere és Fazekas Barna, Pécel alpolgármestere koccint a találkozás alkalmából a reggelivel egybekötött eszmecsere nyitányán. Előttük a házigazda, Szöllősi Ferenc, péceli városvezető.

 

A környék településeinek polgármesterei találkoztak ma délelőtt a Club 11-ben. A településvezetők rendszeres havi egyeztető értekezletének ezúttal Pécel adott otthont. A házigazda Szöllősi Ferenc polgármester és Fazekas Barna alpolgármester volt. Részt vett a mai megbeszélésen Szabó Teréz Úri, Gál Zsolt Ecser polgármestere. Gyömrőt Gyenes Levente polgármester és Mezey Attila alpolgármester képviselte. Ott volt Horinka László Sülysáp, dr. Molnár Zsolt Péteri, Tabányi Pál Maglód polgármestere. Teréz nap alkalmából Szöllősi Ferenc virágcsokorral köszöntötte Úri polgármesterét. 

Bővebben...

 

Kilencvenéveseket köszöntött ma születésnapjukon Szöllősi Ferenc polgármester

Kilencvenedik születésnapjukon köszöntötte az ünnepelteket Szöllősi Ferenc polgármester ma délelőtt a Jézus Szíve Idősek Otthonában. Nagy Miklósné Margitka személyesen vehette át a virágcsokrot és Orbán Viktor miniszterelnök Emléklapját. Szabó Dezső kórházi ápolása miatt hozzátartozói vették át a város ajándékát. Kocsis Gyuláné Ilonkát, aki ágyban fekvő, ápolásra, pihenésre szoruló ünnepelt, szobájában kereste föl Szöllősi Ferenc a születésnapi virágcsokorral és az Emléklappal.
alt
Szöllősi Ferenc polgármester Nagy Miklósnénak gratulál
 

Nyomáscsökkenés vagy vízhiány Pécel több pontján kedden

A részletekért kattintson ide!

 

Figyelemfelhívás adózóknak!

Tisztelt Adózók! Az önkormányzati adók – építményadó, telekadó, magánszemélyek kommunális adója, helyi iparűzési adó és gépjárműadó – 2013. II. félévi befizetésének határideje 2013. szeptember 16. napján lejárt. (Szeptember 15. munkaszüneti napra esett).

Bővebben...

 

Reklámtáblák hasznosítása

Pályázati kiírás

 

A hulladékgyűjtési nap megváltozása

A részletek ide kattintva olvashatók!

 

Nyomáscsökkenés, vízhiány lehet csütörtökön

Értesítjük a Tisztelt Fogyasztókat, hogy 2013. október 03-án, csütörtökön 8.00 - 14.00-ig hálózat karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés, illetve vízhiány várható az Apáca hegyen, a Pihenő, a Hősök és a Levendula utcában.

A visszakapcsolást követően a víz zavarossá válhat, amely nem káros az egészségre, ülepítés után fogyasztható. Türelmüket, megértésüket köszönjük!

DPMV Zrt.
 

Tűzgyújtás Pécelért, Magyarországért!

alt

A szombati vidám utcabál után vasárnap este 21.30-kor Pécelen, az Emlékparkban is meggyújtották a tüzet, amelyet a közmédia első alkalommal megszervezett hagyományőrző programja, az Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! elnevezésű kezdeményezés keretében valósítottak meg. A lángok fényénél Nagy Gyula természetgyógyász emlékeztette a közel félszáz résztvevőt egymás megbecsülésének, a lakóhely, a haza szeretetének fontosságára.  A tűzgyújtás előtti pillanatokban Szöllősi Ferenc polgármester köszöntötte a résztvevőket, kifejezve örömét, hogy a péceliek ilyen nagy számban vettek rész a szombati utcabálon és a vasárnap esti tűzgyújtáson. Tanújelét adva annak, hogy szeretik lakóhelyüket, itthon vannak Pécelen, itthon vannak Magyarországon.     

 

Pályakarbantartás, módosított menetrend

Bővebben...

 

Dr. Szolnoki Imre Pécel új aljegyzője

alt

Bővebben...