Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 213 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

„ Legek ”, melyek a Gödöllői Rendőrkapitányság illetékességi területén történtek 2013-ban

A legtöbb sértett sérelmére elkövetett bűncselekmény:
Egy komlói férfi szabálysértési értékre követett el üzletszerűen csalás vétségét. Hirdetést jelentetett meg az interneten otthoni munkavégzésre keresett jóhiszemű jelentkezőket.
A jelentkezés feltétele 850 vagy 1800 Ft átutalás, vagy befizetés volt a szervezés költségeire. A nyomozás 2013. június hónapban vádemelési javaslattal fejeződött be, mivel a munkavégzés természetesen nem valósult meg. Az eljárás során a férfi összesen 438 sértett sérelmére elkövetett csalással került meggyanúsításra.
A legmagasabb véreredményes ittas járművezetés:
2013. június 20-án 17 óra 35 perckor egy 58 éves kerepesi férfi az általa vezetett Suzuki típusú személygépkocsival közlekedett Kerepes lakott területén belül a József Attila utcában Mogyoród irányából Kerepes irányába. Közlekedése során a József Attila u. 29 szám előtti útszakaszon a menetiránya szerinti jobb oldalon lehaladt az úttestről és az útpadkán lévő villanyoszlopnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem keletkezett. Az orvosszakértő véleménye alapján a férfi cselekménye időpontjában 3,29-3,50 g/l ezrelékes súlyos fokú alkoholos befolyásoltság alatt állt.
Legmagasabb kiszabott büntetés ittas járművezetés vétség miatt:
Közúti jármű ittas vezetése vétségének megalapozott gyanúja miatt a Gödöllői Járásbíróságon 2013. 02. 12-én a gépjárművezető hölgyet a bíróság 520 000 Ft pénzbírságra valamit 1 év járművezetéstől való eltiltásra büntette.
A legjelentősebb sebességtúllépés:
2013. május 20-án 19.37 órakor Gödöllő lakott területén belül, a Szabadság út 65. sz. előtti útszakaszon Aszód irányából Budapest irányába egy gépkocsivezető BMW típusú személygépkocsijával a megengedett 50 km/h sebességet túllépve 131 km/h-val közlekedett.
A „leglúzerebb” elkövető:
A Gödöllői Rendőrkapitánysághoz tartozó egyik településen egy fiatalember egy ismerősének lakásába engedély nélkül behatolt, és onnan többek közt ékszereket is eltulajdonított. Mivel az ékszerek tetszettek a férfinek azokat viselve készített magáról fotókat, melyeket egy népszerű internetes oldalon az adatlapján közzétett.  Mivel a sértett fél is megkapta a megosztott képet azonnal felismerte saját ékszereit és értesítette a rendőrséget.
A legtrükkösebb körözött: 
Egy községben lakó férfi a lakásának egyik szobájának az oldal falához mindkét oldalra egy - egy ruhás szekrényt állított. Mindkét szekrény hátoldalát kivágta, így amikor a rendőrség a lakásán megjelent a szekrényben bújt el. Egyszer az egyikben, majd átmászott a másikba.
A "legmegdöbbentőbb" küldés:
2013.12.05-én a Veresegyházi Rendőrőrs járőrszolgálatát értesítette egy férfi, hogy az általa nevelt hízó kiszabadult a karámból, kéri keressék meg – az erdő felé ment.
Gödöllői Rendőrkapitányság

Módosítás: (2013. december 22. vasárnap, 06:14)