Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 236 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Az elégedettebb városi ügyfelekért

Önkormányzatunk „Pécel Város Önkormányzat szervezetfejlesztése a lakosságot érintő szolgáltatás racionalizálása érdekében” című pályázatával elnyerte az Államreform Operatív Program (ÁROP) 3 pályázatot, melynek megvalósítása a Magyary Programra épül. Az önrész nélküli, elnyert pályázati összeg 21 millió 785 ezer 611 forint. A projekt megvalósítása elkezdődött, befejezésének időpontja 2014. december 31-e.

 

A projekt célja az, hogy az önkormányzat megváltozott feladatellátási és finanszírozási környezetében olyan modell alakuljon ki, amelyben érvényesül az önkormányzat, a polgármesteri hivatal, az intézmények és a gazdasági társaság gazdálkodási racionalizálása, a működés hatékonysága az ügyfelek elégedettsége érdekében.
A projekt megvalósítása során a projektmenedzsment működtetését, a képzést, a rendezvényszervezést és a nyilvánosság biztosítását saját kivitelezésben szervezzük meg; a szakmai megvalósítást – közbeszerzési eljárás útján – külső partner bevonásával végezzük el.
A projekt célrendszere: az önkormányzati működés hatékonysága és az általunk végzett közszolgáltatások színvonalának emelése, valamint – a Magyary Program alapján – a közigazgatás-fejlesztés megvalósításán keresztül a hatékony helyi és nemzeti közigazgatás megteremtése.
Ennek érdekében: javítjuk az eredményességünket, hatékonyságunkat és növeljük Pécel lakosainak elégedettségét az önkormányzati és hivatali ügyintézésük során. A külső partner a helyzetfelmérésben, a kutatásokban, a diagnózis készítésében, az elégedettségmérés lebonyolításában és a modell kialakításban nyújt segítséget.
A projekt zárását követően, az öt éves fenntartási időszakban az előbb felsorolt célokat és feladatokat folyamatosan és maradéktalanul szinten tudjuk tartani.
A projekt előrehaladása a www.pecel.hu városi honlapon folyamatosan nyomon követhető lesz az érdeklődő olvasók számára.

 

 

Csúzi István
projektmenedzser

Módosítás: (2014. január 03. péntek, 12:16)