Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 207 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

A 90 éves Pető Lászlónét köszöntötte Szöllősi Ferenc polgármester

alt

Piroska néni a virágcsokorral és Szöllősi Ferenc polgármesterrel

Pető Lászlóné Piroska nénit köszöntötte tegnap 90. születésnapján Szöllősi Ferenc polgármester a Jézus Szíve Idősek Otthonában.

 

Pető Lászlóné Zala megyében született, egy kis faluban. Tizenhárman voltak testvérek, még öten élnek. A háború előtt került Budapestre, itt vállalt munkát. Fiával élt 2o évig a Dankó utcában. Utolsó munkahelye a Lapkiadó Vállalatnál volt kézbesítő. Hat elemi iskolát végzett, de nagyon szeretett olvasni, főleg életrajzokat. Két gyermeke van, négy unokája és egy dédunokája. Fia nagy szeretettel veszi körül. Piroska néni mélyen vallásos, számára az imák és énekek szövegének tökéletes értése nyújt örömet és biztonságérzetet.

 

Módosítás: (2014. január 10. péntek, 06:28)