Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 224 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

A képviselő-testület a kormány adósságátvállalása mellett

Pécel képviselő-testülete tegnap délután rendkívüli ülés keretében hozott határozatot a kormány minap bejelentett adósságátvállalásról.

 

alt

A képviselő-testület nyolc fővel volt jelen a tegnap rendkívüli ülésen. A határozatot mindenki megszavazta.

Mint arról beszámoltunk, dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes január 10-én Gyálon jelentette be, hogy a kormány a hetes számú választókerületben hat településnek rendezte adósságát. Ez Pécel esetében azt jelentette, hogy az összesen három milliárd forintos adósságnak először az 1,9 milliárd forintos részét engedte el, a minapi miniszterelnök-helyettesi bejelentés pedig a fennmaradó 1,1 milliárd forint elengedéséről szólt.
A tegnapi testületi ülésen képviselői aggodalom is elhangzott azzal kapcsolatban, hogy az adósság elengedés egyszersmind nem jelenti-e azt, hogy Pécel költségvetése megszorításokat kénytelen elszenvedni. Szöllősi Ferenc polgármester válaszában elmondta, ennek éppen az ellenkezőjéről van szó: a város költségvetés – amelynek kialakításban erőteljesen megjelenik dr. Szűcs Lajos, az érintett hetes számú választókerület – így Pécel – országgyűlési képviselőjelöltjének, a Pest Megyei Közgyűlés elnökének munkája – 61 millió forinttal több pénzből gazdálkodhat idén.
A képviselő-testület tagjai név szerinti szavazással – ellenszavazat és tartózkodás nélkül – fogadták el az állami adósságátvállalással kapcsolatos határozatot.     

Módosítás: (2014. január 16. csütörtök, 07:50)