Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 230 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Rendőrségi hírek – Mégsem rabolták ki

A nyomozati cselekmények elvégzése közben kiderült, hogy a 23 éves péceli férfi pénzügyi nehézségei miatt tett valótlan tartalmú feljelentést a rendőrségen.

 

Egy 23 éves péceli férfi tett feljelentést a Gödöllői Rendőrkapitányságon 2014. január 19-én, mivel elmondása szerint kirabolták. Azt állította, hogy 22 óra körüli időben gyalogosan közlekedett Pécelen, amikor négy, számára ismeretlen személy megszólította és cigarettát kért tőle. Mikor azt válaszolta, hogy nincsen nála cigaretta, akkor az egyik férfi ököllel többször megütötte, a földre teperte és a zsebeit átkutatva elvette tőle a pénztárcáját, melyben készpénze, bankkártyája és okmányai voltak.
Fentiek alapján a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen. Az elvégzett nyomozati cselekmények során azonban kiderült, hogy a bejelentő sérelmére valójában nem követtek el bűncselekményt. Pénzügyi nehézségei miatt tett valótlan tartalmú bejelentést a rendőrségen.
A Gödöllői Rendőrkapitányság hatóság félrevezetése vétség elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tesz a 23 éves férfi ellen.

 

 

police.hu

Módosítás: (2014. január 22. szerda, 12:16)