Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 175 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Kérdőív kitöltésével a városlakók elvárásainak jobb kielégítéséért

Tisztelt Péceliek!
Önkormányzatunk, intézményeink, cégeink folyamatosan dolgoznak azon, hogy az általuk nyújtott szolgáltatások még jobban kielégítsék a város lakosainak elvárásait.

 

Az Európai Unió által 100%-ban támogatott „Pécel Város Önkormányzat szervezetfejlesztése a lakosságot érintő szolgáltatás racionalizálása érdekében” nevű ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005. azonosító számú pályázat keretében ismételten lehetőségünk nyílik pontosan, tervszerűen összegyűjteni azokat a lakossági véleményeket és javaslatokat, melyek kiindulási alapjai lesznek tervezési folyamatainknak. A 2014. decemberéig tartó programunk első lépéseként összegyűjtöttük azokat a fejlesztéssel szorosan összefüggő kérdéseket, melyekre véleményét várjuk. Kérem Önt, hogy a  levelem alján található link segítségével nyissa meg az ott található kérdőívet, melyet a programba bevont közigazgatási tanácsadónk, a Controll Holding Zrt. állított össze munkatársainkkal közösen, és a kérdőív kitöltésével járuljon hozzá tervezési folyamataink sikerességéhez!

Szíves közreműködését előre is köszönjük!


    Szöllősi Ferenc                                         Koncsekné dr. Kovács Ágnes
    polgármester                                               jegyző

A kérdőív kitöltéséhez kattintson ide!


 

Módosítás: (2014. január 23. csütörtök, 18:44)