Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 209 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Szöllősi Ferenc polgármester a Karsai-kiálltás megnyitóján Rákosmentén

Ünnepi kiállítással és műsorral ünnepelte a szomszédos Rákosmente a Magyar Kultúra Napját január 25-én este a Vigyázó Sándor Művelődési Házban.

 

Az ünnepnek péceli vonatkozása is volt: Karsai Zsigmond festőművész kiállításának megnyitása. A tárlaton Feledy Balázs művészeti író méltatta Karsai Zsigmond művészeti értékeit a Ballonyi Galériában. A tárlat február 19-ig tekinthető meg. Ezt követően került sor Herczku Ágnes Pár-ének című Bartók-estjére. Előtte Riz Levente, Rákosmente polgármestere mondott méltató szavakat a Magyar Kultúra Napja tiszteletére. Elöljáróban köszöntötte a színházterem első sorában helyet foglaló Szöllősi Ferencet, Pécel polgármesterét, aki a Karsai Zsigmond kiállítás megnyitóján is képviselte a jeles festőművész szűkebb pátriáját, a szomszédos települést.

 

 

alt


Dr. Feledy Balázs művészeti író méltatja Karsai Zsigmond munkásságát

 

alt

Szöllősi Ferenc, Pécel polgármestere a Vigyázó Sándor Művelődési Ház Ballonyi Galériájában

 

alt

Sáfrány Magdolna festőművész, Karsai Zsigmond özvegye is jelen volt a kiállítás megnyitóján

Módosítás: (2014. január 28. kedd, 22:39)