Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 150 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Harkai Ferencnét köszöntötte 90. születésnapján Szöllősi Ferenc polgármester

Kilencvenedik születésnapján köszöntötte Harkai Ferencné Irénke nénit ma délelőtt Szöllősi Ferenc, Pécel polgármestere az Ady Endre utcai Idősek Otthonában.

 

Az ünnepelt és a polgármester jó hangulatú beszélgetésben emlékezett a gyorsan eltelt évtizedekre. Harkai Ferencné, aki éppen kedvenc időtöltését, aktuális kártyapartiját szakította félbe az ünnepség miatt, el is érzékenyült a beszélgetés közben. Az ünnepelt örömmel fogadta a virágcsokrot, Orbán Viktor miniszterelnök Emléklapját és a Bódi-Nagy Piroska által elmondott szép verset. 

alt

Az ünnepelt és a polgármester meghitt beszélgetés közben

Harkai Ferencné tavaly augusztus óta él az Idősek Otthonában. Az elemi iskola elvégzése után szövőnőként dolgozott. Munkáját többször jutalmazták kitüntetéssel. Két házasságából egy gyermeke született.
Az otthonban jól érzi magát, rövid idő alatt sikeresen beilleszkedett.

Módosítás: (2014. február 11. kedd, 14:20)