Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 313 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Nagysikerű finn hangverseny

alt

Tapani Lakaniemi átadja a Iisalmiról szóló könyvajándékot Szöllősi Ferencnek

 

Nagy érdeklődés kísérte a finn testvérvárosból, Iisalmiból érkező ifjúsági kamarazenekar hangversenyét a Ráday-kastély nagytermében május 1-én. A koncertet Szöllősi Ferenc polgármester, valamint Tapani Lakaniemi, az Iisalmi Zeneiskola igazgatója nyitotta meg. Tapani Lakaniemi köszöntőjében elmondta, hogy Kelet-Finnország kilenc községéből érkeztek muzsikusok, amely Pécelen debütált először.
A színvonalas műsorban közreműködtek az Alkat-RÉZ műhely tagjai, Fábián Tímea fuvolaművész növendékei és a Péceli Gyermek- és Ifjúsági Kórus Szilágyiné Szalai Zsuzsanna karnagy vezetésével.

Módosítás: (2014. május 09. péntek, 15:38)