Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 253 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Helyi népszavazásra javasolt kérdést tartalmazó aláírásgyűjtő ív mintapéldányának ismételt benyújtása

 

 

 

TÁJÉKOZTATÁS
 
 
A népszavazás kezdeményezéséről, az európai polgári kezdeményezésről, valamint a népszavazási eljárásról szóló 2013. évi CCXXXVIII. törvény 37. §-ában előírt kötelezettségemnek eleget téve a következőket hozom nyilvánosságra.
 
A Péceli Helyi Választási Bizottsághoz helyi népszavazás kezdeményezésre irányuló, helyi népszavazásra javasolt kérdést tartalmazó aláírásgyűjtő ív mintapéldánya került ismételt benyújtásra.
 
A benyújtott kérdés: „Egyetért-e azzal, hogy a jelenlegi két darab szintbeli vasúti átjáró működtetésén túl felüljáró épüljön, a Rákóczi út Pest felőli végétől az M0- ás körforgalomhoz csatlakoztatva?”
 
A benyújtás időpontja: 2014. május 16.
 
Szervező neve: Márkus János