Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 289 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

"Virágos Pécelért 2014." versenyfelhívás

a 179/2014. (V. 29.) Kt. határozat melléklete
 
"Virágos Pécelért 2014." versenyfelhívás
 
Pécel Város Önkormányzata a 2014. évben Pécel közigazgatási területén környezetszépítő versenyt hirdet.
A verseny keretében kívánja elismerni azoknak a munkáját, akik sokat tesznek az igényesebb környezet kialakításáért, mely által a város virágosabbá, zöldebbé és élhetőbbé válik.
 
 
 
A környezetszépítő verseny a következő kategóriákban kerül meghirdetésre:
 
1. munkahelyi kategória (intézmények, vállalkozások);
 
2. lakóközösségi kategória (tömbházas épületek homlokzatai, épület előtti részek);
 
3. egyéni kategória (családi házak előtti közterület és a közterületről látható magánkerti rész).
 
Jelentkezhet bárki, aki partner abban, hogy városunk egyre üdébb, virágosabb legyen.
 
A versenyben való részvétel feltétele a határidőre beérkezett rögzített dokumentum, melyet a következő címre kell megküldeni: Péceli Polgármesteri Hivatal (2119 Pécel, Kossuth tér 1.)
 
Benyújtási határidő: 2014. július 31.
 
Értékelésre kerül minden kategóriában az, aki a jelentkezési lapot hiánytalanul kitöltve, a saját maga által készített fotókat CD-re írva, határidőre a fent megadott címre zárt borítékban eljuttatja. A zárt borítékon a következő szöveget kell feltüntetni: „Virágos Pécelért 2014.”
 
Az értékelést a Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testülete által felkért szakmai bizottság végzi augusztus hónap folyamán, az épület (udvar, előkert, oldalkert) és a csatlakozó közterület gondozottsága, az épület virágosítása és azok gondozottsága alapján. Nem értékelhető a közterületről nem látható zárt kert.
 
Győzteseket kategóriánként hirdetnek, akik jutalma tárgynyeremény.
 
I. helyezett: 30 000 forint
II. helyezett: 20 000 forint
III. helyezett: 10 000 forint értékben
 
valamint minden díjazott jogosult arra, hogy az elismerő „Virágos Pécelért 2014.” feliratú táblát kihelyezze ingatlana kerítésére.
 
A versenykiírással kapcsolatos bővebb információ kérhető Bódi-Nagy Piroska közművelődési és rendezvényszervezési referenstől a +36 20 59 78 060 telefonszámon, illetve a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.
A jelentkezési lap igényelhető a fenti címen személyesen, illetve letölthető az önkormányzat honlapjáról (www.pecel.hu).
 
 
 
Szöllősi Ferenc
polgármester
 
 

Módosítás: (2014. június 03. kedd, 15:25)