Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 273 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Nyári tábor Pécelen

 
 
NYÁRI TÁBOR PÉCELEN

 
Időpontja: 2014. július 21. – 2014. augusztus 15., munkanapokon 8.00-16.00 óra között (pénteken 13.00 óráig) a PIOK Szemere Pál Általános Iskolában.

 
Résztvevők: minimum 12 fő, maximum 26 fő, 2-8. osztályos tanulók (2014. szept. 1-jei állapot szerint).

 
A táborban részt vevőknek az ellátásért (ebéd) és a programokért – Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testületének döntése alapján – részvételi díjat nem kell fizetni.

 
A táborban folyamatosan két fő pedagógus vesz részt; táborvezető Cseuz László pedagógus, sportreferens
(mobil: +36-20-579-1144; e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).

 
A tábor tervezett programja: ismerkedés sportjátékokkal, gyalogos kirándulások a környékre, beszélgetés az olimpiai kerékpárutakról, zöldség és gyümölcs felismerés.

 
A jelentkezési lap ide kattintva letölthető, továbbá elérhető a PIOK általános iskolai intézményegységeiben, valamint a Péceli Polgármesteri Hivatal Szociális, Köznevelési és Közművelődési Irodáján is.

 
Amennyiben a jelentkezők száma meghaladja a 26 főt, elsősorban azon péceli lakóhellyel/tartózkodási hellyel rendelkező
tanulók vehetnek részt a táborban, akik családjában 3 vagy több óvodás (vagy tankötelezettségét teljesítő) gyermek van, vagy rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülnek.

 
Szívesen fogadjuk segítők jelentkezését is, akik az étkezés kiegészítéséhez (a tábor csak ebédet biztosít!), vagy a programok megvalósításához kívánnak segítséget nyújtani a péceli táborozó gyermekek számára.

 
Jelentkezni minimálisan egy hét időtartamra lehet, legkésőbb 2014. június 27-éig.


 
Sok szeretettel várjuk a péceli diákokat a nyári táborunkba!
 

Módosítás: (2015. június 04. csütörtök, 09:37)