Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Új Széchenyi Terv

 Pécel szennyvíz tisztításának hosszú távú megoldása címet viselő európai uniós támogatású projektről hírek, információk
(KEOP-1.2.0/ 09-11-2011-0028)

 


Pécel Város Önkormányzat szervezetfejlesztése a lakosságot érintő szolgáltatás racionalizálása érdekében

(ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005)

ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005 sajtóközlemény

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 165 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Sablonválasztó
Belépés
A fórumhoz való hozzászóláshoz regisztráció, illetve belépés szükséges!PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet

a „Tiszta udvar, rendes ház" elismerő cím adományozására vonatkozó javaslattételre

 

 

 

a „Tiszta udvar, rendes ház” elismerő cím adományozására Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a „Tiszta udvar, rendes ház” elismerő cím alapításáról és adományozásáról szóló 3/2016. (II. 3.) önkormányzati rendeletében „Tiszta udvar, rendes ház” elismerő

címet (a továbbiakban: elismerő cím) alapított, Pécel Város közigazgatási területén a rend és a tisztaság, a kulturált környezet kialakítása, a környezetbarát városkép megjelenítése, a település szépítése, virágosítása céljából.

Az elismerő cím azoknak a Pécel Város közigazgatási területén lévő lakóingatlanok birtokosainak adományozható, akiknek az ingatlanán található épület, kert, udvar (a beültetett virágok és növények vonatkozásában is) harmonikusan, esztétikusan illeszkedik a környezethez.

 

Az elismerő cím adományozása pályázati úton történik. Évente három elismerő cím adományozható. Az elismerő címmel járó juttatások:

a) oklevél,

b) „Tiszta udvar, rendes ház” feliratú, 20x30 cm nagyságú falra szerelhető tábla (Pécel Város Önkormányzata készítteti el egységes arculat alapján, a tábla kihelyezése a díjazott feladata), amely tartalmazza Pécel Város Önkormányzatának színes címerét az elismerő cím adományozásának évét és az adományozó önkormányzat megnevezését is,

c) pénzjutalom, melynek összege

az I. helyezett esetében nettó 35.000 Ft,

a II. helyezett esetében nettó 25.000 Ft,

a III. helyezett esetében nettó 15.000 Ft.

 

Az elismerő címre vonatkozó pályázatok a jelen felhívás melléklete szerinti jelentkezési lapon 2017. június 30. napjáig nyújthatók be Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Városfejlesztési Bizottsága részére (2119 Pécel, Kossuth tér 1.).

A jelentkezési laphoz csatolni kell legalább 1-1 fényképet az ingatlanon található lakóépületről (annak közterületről jól látható részéről), valamint az ingatlanon található udvarról, kertről. A fényképeket legalább 10x15 cm-es méretben kell benyújtani

A beérkező pályázatokat, a pályázattal érintett ingatlanokat a Városfejlesztési Bizottság helyszíni szemlét követően véleményezi. A benyújtott pályázatokról a Városfejlesztési Bizottság javaslata, előterjesztése alapján a Képviselő-testület a 2017. szeptemberi rendes ülésén minősített többséggel dönt.

Az elismerő cím adományozása évente egy alkalommal történik, átadására 2017. október 31-ig kerül sor.

Az elismerő címmel kitüntetettek neve közzétételre kerül az Önkormányzat honlapján és a Péceli Hírekben.

 

Pécel, 2017. március 30.

 

Szöllősi Ferenc

polgármester

 

Jelentkezési ürlap