Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 111 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Tájékoztató: START Infónapok

There are no translations available.

 

Tisztelt Érdeklődők!

 

A Tempus Közalapítvány információs napokat szervez országszerte 7 helyszínen az ERASMUS+ program pályázati lehetőségeiről az ifjúsági területen,valamint az EU új önkéntes programjáról, az

Európai Szolidaritási Testületről.

Kiket várnak? Minden érdeklődő civil szervezetet, oktatási intézményt, társadalmi vállalkozást, közintézményt, akik projekteket valósítanának meg az IFJÚSÁGI területen és ehhez forrást keresnek.

Továbbá várnak minden olyan szervezetet, akit érdekel a fiatalok bevonásának új formája, az Európai Szolidaritási Testület (ahol például önkéntesek fogadására vagy szakmai gyakorlat megvalósítására tudnak

pályázni).

 

Időpontok: 2018. szeptember 3.- 13. 

Helyszínek: Debrecen, Miskolc, Szeged, Budapest, Pécs, Székesfehérvár, Győr

Részletek és regisztráció

 

Ezen kívül ingyenes pályázatíró képzéssorozatot is szervezünk az Erasmus+ programhoz kapcsolódva Budapesten, ennek részletei itt találhatók.