Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Legfrissebb hírek, programok
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 111 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Felhívás - Nemzeti Emlékpark

There are no translations available.

Történelmi Nemzeti Emlékpark területének lezárása 2020.04.09

Kedves Péceliek!

Mindannyian érezzük, hogy az idei húsvét más lesz, mint az eddigi évek során. Semmi sem úgy történik, mint eddig megszokhattuk. A jelenlegi helyzet minden tekintetben felülírja a mindennapokat és a szokásainkat is. Ezért kérek minden péceli lakost, hogy az intézkedéseket tartsa be.
Mindenki, maradjon otthon! A saját érdekükben kerüljék a csoportosulást.

Az Önök érdekében Pécel Város Önkormányzata a járványügyi helyzetre való tekintettel 2020- április 9-től visszavonásig lezárja péceli Történelmi Nemzeti Emlékpark területét.

Itt az ideje, hogy komolyan vegyük a járványveszélyt! Akik eddig is ezt tették, és a minimálisra korlátozták személyes kapcsolataikat, azoknak köszönöm az együttműködést és a felelősségérzetet!

Megértésüket köszönöm!

Hotváth Tibor

polgármester