Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Legfrissebb hírek, programok
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 125 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Szociális étkeztetés: a rászoruló gyerekek 2592 adag ételt kapnak a nyáron Pécelen térítésmentesen

altPest megyében negyvenöt település részesül idén nyáron kormányzati támogatásban a nyári gyermekétkeztetéshez, és – nagy örömömre – Pécel is e települések közé tartozik. Ebből a pénzből Pécelen negyvennyolc gyermek nyári étkeztetését tudja megoldani az önkormányzat.
Fontos leszögezni, hogy a szociálisan legrászorultabb gyermekeknek és szüleiknek tudunk így segíteni. Azoknak, akik rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülnek.
Pécel 1.140.480 forint kormányzati támogatást kapott, amely 2592 adag ételre elegendő. Ennek köszönhetően legalább negyvennégy napon keresztül legalább egyszeri meleg étkeztetést tud az önkormányzat a gyermekeknek nyújtani. Az országban közel 1200 település kapott támogatást, összesen 112 ezer gyermek nyári étkeztetését segíti a kormány. Kijelenthető, hogy a pénz garantáltan a legrászorultabb településekre és gyermekekhez érkezik.
Dr. Szűcs Lajos
Elnök
Pest Megyei Önkormányzat,
országgyűlési képviselő

Módosítás: (2013. július 02. kedd, 09:24)