Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 255 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Dr. Szolnoki Imre Pécel új aljegyzője

alt

 

Dióhéjban önmagáról: – Budapesten lakom. Jogászi végzettségem mellett magyar-történelem szakos tanári diplomával is rendelkezem. 15 éve dolgozom a közigazgatásban. A 15 év alatt végigjártam a hivatali ranglétrát. Közigazgatási pályafutásomat az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalban kezdtem jogi ügyintézőként, majd az egyik fővárosi kerületi polgármesteri hivatalban irodavezetőként dolgoztam. Az utóbbi 10 évben folyamatosan aljegyzőként, illetve jegyzőként tevékenykedtem. 2013. szeptember elejétől látom el a Péceli Polgármesteri Hivatalban az aljegyzői feladatokat. A jegyző helyettesítésén túl a polgármesteri hivatalon belül a következő feladatok tartoznak hozzám: a képviselő-testületi és bizottsági munka felügyelete, az igazgatási, szervezési, humánszolgáltatással (köznevelés, közművelődés, szociális, egészségügy, sport) és a belső ellenőrzéssel kapcsolatos feladatok. Célom, hogy egy törvényes, hatékony, eredményes polgármesteri hivatal működjön Pécelen, a képviselő-testület és az ügyfelek megelégedésére. Ebben kívánom a képviselő-testület, polgármester úr és jegyző asszony munkáját segíteni.

Dr. Szolnoki Imre


 


 

 

Módosítás: (2013. szeptember 24. kedd, 09:34)