Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 249 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Figyelemfelhívás adózóknak!

Tisztelt Adózók! Az önkormányzati adók – építményadó, telekadó, magánszemélyek kommunális adója, helyi iparűzési adó és gépjárműadó – 2013. II. félévi befizetésének határideje 2013. szeptember 16. napján lejárt. (Szeptember 15. munkaszüneti napra esett).

 

Felhívom figyelmüket, hogy amennyiben adófizetési kötelezettségüknek a fenti határidőig nem tettek eleget, szíveskedjenek azt haladéktalanul pótolni az Önkormányzat honlapján (www.pecel.hu) az Adócsoportnál feltüntetett számlaszámokra történő befizetéssel.

 

 

Amennyiben kérdésük van, csekket szeretnének kérni vagy méltányossági, részletfizetési, fizetési halasztási kérelmet kívánnak benyújtani, forduljanak az Adócsoporthoz a honlapon az ügyintézők neve melletti telefonos és e-mail elérhetőségeken, valamint az ügyfélfogadási időben személyesen.

Koncsekné dr. Kovács Ágnes
jegyző s.k.

Módosítás: (2013. október 02. szerda, 10:49)