Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 202 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Sikeres lakossági fórum vendége volt dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő

A hatos számú körzetben tartott lakossági fórumot ma este Tóthné Szentandrássy Csilla, a városrész önkormányzati képviselője. Az élénk lakossági érdeklődés mellett lezajlott eszmecserén részt vett dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, a Pest Megyei Önkormányzat elnöke és Szöllősi Ferenc polgármester.
Szűcs Lajos köszöntőjében egyebek mellett elmondta, jelenleg negyedik ciklusát tölti a parlamentben, mint Pest megye 14. számú választókerületének képviselője. Mindannyiszor egyéni képviselő-jelöltként nyerte el a választók bizalmát. Emlékeztetett rá, hogy Magyarország parlamentje a következő választástól kezdve majdnem felére csökken: a jelenlegi 386 parlamenti képviselő helyett csupán 199 honatya fog ülni az Országházban. Az új választójogi törvény szerint 106 kerülhet majd be egyéni választókerületből és 93 pártlistáról. Szűcs Lajos Pest megye 7. számú egyéni választókerületében indul. A teljesen megváltozott választókerületi határok nyomán a hetes Pécel mellett Vecsés, Gyál, Felsőpakony, Üllő, Ecser, Maglód, és Gyömrő szavazóit fogja össze.
 
alt
 
Szűcs Lajos köszöntőjét mondja. Mellette Tóthné Szentandrássy Csilla, a 6-os körzet képviselője és Szöllősi Ferenc polgármester.
 
A huszonnyolc éve nős képviselő két felnőtt leánygyermek édesapja, aki édesanyja révén vecsési kötődésű. A Pest megyei Önkormányzat elnöki tisztét 2006 óta tölti be, így Pécel városának mindennapjai is jól ismertek számára. Dr. Szűcs Lajos kiemelte, szoros, napi kapcsolatot tart Szöllősi Ferenc polgármesterrel, akinek városvezetői teljesítményéről elismerően szólt. Rámutatott, több olyan fejlesztés készült el a városban vagy van éppen folyamatban, amelyek megvalósítása során szorosan együttműködött a megyei elnök és a polgármester. Közös erőfeszítéseik Pécel javát szolgálták, szolgálják.
Szűcs Lajos biztosította a pécelieket, hogy a jövőben is sokat találkoznak majd, rendszeres jelen lesz a településen, és igyekszik segíteni a közösségi ügyek előmozdítását mindenütt, ahol lehet.
A lakossági fórum résztvevői kérdéseket fogalmaztak meg számára, amelyek Tóthné Szentandrássy Csilla, illetve Szöllősi Ferenc közreműködésével eljutnak hozzá, amelyekre a képviselő írásban fog válaszolni. – Nincs tabu téma, bármiről lehet kérdezni! – jelentette ki az országgyűlési képviselő.
A fórum másik fontos előadása Szöllősi Ferenc polgármester nevéhez kötődött, aki részletesen szólt a város főutjainak felújításával összefüggő helyzetről.
A lakossági fórumon nagyító alá kerültek a hatos körzet ügyei is. A hozzászólásokból kiderült, Szentandrássy Csilla jó gazdának bizonyult az elmúlt időszakban, s a megszerzett képviselői gyakorlata a későbbiekben is jól jöhet a körzet számára. 

Módosítás: (2013. október 17. csütörtök, 22:17)