Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 75 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Ebnyilvántartás

There are no translations available.

EBÖSSZEÍRÁS FELHÍVÁS

 

Tisztelt Ebtartók!

 

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. § (1) bekezdése alapján Pécel Város Önkormányzata az ebrendészeti feladatai ellátása érdekében Pécel Város közigazgatási területén tartott ebek nyilvántartásba vétele céljából 2016. október 1. napja és 2016. november 30. napja között ebösszeírást végez.

Az eb tartója, tulajdonosa az ebösszeíráskor köteles a törvényben előírt adatokat a települési önkormányzat rendelkezésére bocsátani. Az ebösszeírás önbevallásos módszerrel történik.

 

Az ebösszeírás során az ebtartónak ebenként kell kitöltenie az „Ebösszeíró adatlap”-ot, majd visszajuttatni az Önkormányzat részére. Az adatlapok beszerzése az ebtartó kötelessége. Az adatlapok beszerezhetők a Péceli Polgármesteri Hivatal (2119 Pécel, Kossuth tér 1.) portáján és Igazgatási Irodáján, vagy letölthetők az Önkormányzat honlapjáról (jelen oldal legalján).

 

Az adatlap kézzel és géppel is kitölthető, de a saját kezű aláírás minden esetben elengedhetetlen feltétele a benyújtásnak!

Kitöltéssel kapcsolatos tájékoztatás megtalálható a honlapon, vagy személyesen kérhető a Péceli Polgármesteri Hivatal Igazgatási Irodáján, illetve telefonon a 06-28/452-751/2028 (mellék) telefonszámon.

 

Az ebösszeíró adatlapokat ebenként kitöltve az alábbi úton lehet benyújtani:

- személyesen a Péceli Polgármesteri Hivatal Igazgatási Irodáján (2119 Pécel, Kossuth tér 1., II. épület, I. emelet, Nagyné Varga Szilvia ügyintézőnél),

- postai úton a Péceli Polgármesteri Hivatalnak címezve (2119 Pécel, Kossuth tér 1.),

- elektronikus úton az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címre küldve,

- vagy faxon a 06-28/452-755 telefonszámot hívva.

 

Az ebösszeíró adatlapok leadási határideje 2016. november 30.

 

Az ebösszeírás során adatot szolgáltatni köteles a 2013. évi ebösszeírás során bejelentett ebek tartója, tulajdonosa, az azóta újonnan a háztartásokba került, az állatorvos által az országos nyilvántartásba rögzített, továbbá a 2013. évi ebösszeírás során be nem jelentett ebek tartója, tulajdonosa.

Az adatszolgáltatás alól mentesül az az ebtartó, tulajdonos, aki 2016. január 1. után eleget tett a háztartásában lévő ebbel kapcsolatos adatszolgáltatási kötelezettségének.

 

Az ebek tartói, tulajdonosai az ebösszeírás időszakán túl is kötelesek az ebnyilvántartás részére a változásokról (eb elhullása, eb tulajdonosának, tartási helyének változása, új eb háztartásba kerülése, szaporulat) folyamatosan adatot szolgáltatni az „Ebösszeíró adatlap” vagy „Változás-bejelentő adatlap” kitöltésével és benyújtásával!

Az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírság kiszabását vonja maga után!

 

Felhívjuk továbbá a Tisztelt Ebtulajdonosok figyelmét, hogy a kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról szóló 41/2010. (II. 26.) Korm. rendelet 17/B. § (10) bekezdése értelmében 2013. január 1. napjától 4 hónaposnál idősebb eb csak elektronikus transzponderrel (chippel) megjelölve tartható. Amennyiben a jogszabályban meghatározott kötelezettségének még nem tett eleget, azt kérjük, haladéktalanul pótolja.

 

Együttműködésüket köszönjük!

 

Tóth László

 

jegyző 

 

Ebösszeíró adatlap

Változásbejelentő adatlap kitöltési útmutató

Változásbejelentő adatlap letöltése (.pdf)

Segédlet a .pdf megnyitásához:

Adobe Reader

Foxit Reader


Last Updated (Monday, 24 October 2016 07:15)