Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Új Széchenyi Terv

 Pécel szennyvíz tisztításának hosszú távú megoldása címet viselő európai uniós támogatású projektről hírek, információk
(KEOP-1.2.0/ 09-11-2011-0028)

 


Pécel Város Önkormányzat szervezetfejlesztése a lakosságot érintő szolgáltatás racionalizálása érdekében

(ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005)

ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005 sajtóközlemény

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 97 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Interjúk, beszédek, írások

2012: Az 1956-os ünnepi megemlékezés Pécelen

alt

A Ráday-kastélyban emlékeztek 1956-ra

Az 1956. évi forradalom és szabadságharc évfordulójának emlékére rendezett városi ünnepségre idén a Ráday-kastélyban dísztermében került sor. Az emlékműsorról a Petőfi Sándor Férfikórus és a Petőfi Sándor Általános Iskola diákjai gondoskodtak, akik felkészítő tanára Nagy Erzsébet és Pánczél Tamásné voltak. A méltó helyen és méltósággal zajló ünnepségen, melyet a Műemlékek Nemzeti Gondnoksága támogatott, közreműködött Heltai Miklós. A Kálvin téri koszorúzást követően 1956: a sajtó forradalma címmel nyílt emlékkiállítás a Márványistállóban.

Szöllősi Ferenc polgármester ünnepi beszéde az 1956-os forradalom és szabadságharc alkalmából

„A rendszert az egész magyar nép söpörte el. … A világon páratlan szabadságharc volt ez, fiatal nemzedékkel népünk élén. A szabadságharc azért folyt, mert a nemzet szabadon akart dönteni arról, hogy miképpen éljen. Szabadon akar határozni sorsa, államának igazgatása, munkájának értékesítése felől.”

Tisztelt Ünneplő Közönség! Örömmel és szeretettel köszöntöm Mindszenty József gondolataival az ittlévőket, és mindazon pécelieket, akik ma nem tudnak velünk itt lenni.

Engedjék meg, hogy röviden összefoglaljam azt, hogy mi történt 1956 októberének végén, majd az azt követő időszakban.

Bővebben...

 

"Meg kell mutatni Pécel értékeit a világnak!"

alt„Legyen kulturális – turisztikai célpont Pécel”

Az április végi rendes képviselő-testületi ülésen Szöllősi Ferenc a szokásos beszámolójában – mint ahogy azt máshol és más fórumokon is tette – újra hangsúlyozta, hogy elkötelezett Pécel értékeinek megőrzésében, a hagyományok ápolásában. A polgármester azt is bejelentette, hogy aláírás került arra a szerződésre, melyben Szamosszegi Bodó Sándor festményei és műtárgyai Pécel Városáé lesznek, s hamarosan megkezdődik a biztonsági szerelés és a festés a művelődési házban.

Bővebben...

 

Interjú a polgármesterrel

A Williams TV Zóna 29 műsorának vendége volt Pécel Város polgármestere. A Szöllősi Ferenccel készített interjúból megtudhatjuk, hogyan vélekedik a polgármester a választása óta eltelt időszakról, milyennek ítéli meg a tavalyi gazdálkodást és jelenlegi helyzetet. A beszélgetés során több téma is szóba került, mint például a közbiztonság kérdése, az ipari területek hasznosítása, a személyi közlekedés. A továbbiakban Szöllősi Ferenc beszélt az ez évi tervekről is.

Forrás: www.williams.hu

Bővebben...

 

A Hun tévé vendége volt Szöllősi Ferenc

A Sorsunk alakítói rovat vendége volt Szöllősi Ferenc a Hun TV-nél. A polgármestert Pécelről, polgármesternek való indulásáról, az eltelt időszak tapasztalatairól, hitvallásáról és hozzáállásáról, vezetői felfogásáról, a város jelenéről és jövőjéről kérdezték.

Forrás: http://huntv.info/huntv

Bővebben...