Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Új Széchenyi Terv

 Pécel szennyvíz tisztításának hosszú távú megoldása címet viselő európai uniós támogatású projektről hírek, információk
(KEOP-1.2.0/ 09-11-2011-0028)

 


Pécel Város Önkormányzat szervezetfejlesztése a lakosságot érintő szolgáltatás racionalizálása érdekében

(ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005)

ÁROP-3.A.2-2013-2013-0005 sajtóközlemény

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 87 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Interjúk, beszédek, írások

Szöllősi Ferenc polgármester karácsonyi köszöntője

alt

Kedves Péceli Lakótársaim!
Ismét eltelt egy esztendő. Jó év volt, sok jó dolgot tudtunk véghezvinni. Önök hittek bennünk, mi hittünk Önökben és ez így működik megfelelően.

Módosítás: (2014. december 01. hétfő, 14:14)

Bővebben...

 

Megemlékezés nemzeti ünnepünkön

alt

„Az 1956-os forradalmat vérbe fojtották. Sokáig kellett várnunk arra, hogy a magyar nép követelései megvalósuljanak. Nemzetünk óhaját és akaratát az 1989-es rendszerváltás váltotta valóra: Magyarország független, szabad, demokratikus jogállammá vált, ekkor lett október 23 nemzeti ünnepünk, ezután volt szabad büszkék lennünk '56 hőseire” – hangsúlyozta ünnepi beszédében Szöllősi Ferenc polgármester az 1956. évi forradalom és szabadságharc 58. évfordulójának, valamint a Magyar Köztársaság 1989. évi kikiáltásának emlékére rendezett városi ünnepségen a Szemere Iskola aulájában október 23-án. A program színvonalát a PIOK Gimnáziumi Intézményegység diákjainak és tanárainak műsora, Vitéz Almási László János megemlékezése, az Ossó János Fúvószenekar, valamint a Petőfi Sándor Férfikórus műsora színesítette. A szemerkélő esőben az ünnepség a Kálvin téren az „1956-os emlékkő” megkoszorúzásával folytatódott.

Módosítás: (2014. október 24. péntek, 13:44)

Bővebben...

 

Születésnapi köszöntő

alt

Az ünnepelt a város vezetője, munkatársa és unokűja társaságában 

Simon Györgyné Teri nénit a 90. születésnapján Szöllősi Ferenc polgármester köszöntötte a Jézus Szíve Társasága Idősek Otthonában.
Teri néni 33 éven keresztül a Ferroglobusnál volt munkaügyi főelőadó. Munkáját nagyon szerette. Mátyásföldön lakott a családiházukban, de a Dunához közeli családi tanyájukon nagyon szeretett lenni, azt a tanyát még nagyszülei építették. Számos összejövetelt tartottak itt, sokszor 20-25 fős összejövetelek is voltak, ilyenkor szerettek nótázni, viccelődni. Nyaranta még most is ellátogat ide, ha teheti.
Az 1982-es év hozott fordulatot Simon Györgyné életébe. Előbb lánya halt meg, két héttel később a férje is elhunyt. Lánya után két gyermek maradt, akiket Teri néni nevelt, iskolázott. Lányunokája Afrikában él, fiúunokája Mátyásfüldön családi házban, ő gondoskodik Teri néniről.

Módosítás: (2014. szeptember 03. szerda, 04:45)

 

Ünnepi megemlékezés Szent István tiszteletére

 alt

A polgármester ünnepi beszéde közben

llamalapító Szent Istvánról augusztus 20-án a Szemere Iskola aulájában.
A megemlékezés keretében hangzott el Szöllősi Ferenc polgármester ünnepi beszéde, majd a díjátadások következtek. Posztumusz díszpolgári címet vett át Fekete István fia, Fekete Gyula és leánya, Fekete Éva, illetve díszpolgári címet vehetett át személyesen Zsombori Balázs, a fiatal alkalmazáskutató. (Fekete Istvánról a Péceli Hírek augusztusi, Zsombori Balázsról a Péceli Hírek júniusi számában olvashatnak részletesen.)  Átadták továbbá a Pécelért Díjat. Idén Balázs Ottó, Bobály Vilmosné és Oertel Nándor részesült az elismerésben. A Péceli Hírek augusztusi száma Balázs Ottót és Bobály Vilmosnét is bemutatja olvasóinak.
A polgármester emlékplaketteket adományozott az egyházak, a kultúra, a sport, az egészségügy képviselőinek.
Az ünnepség keretében az egyházak képviselői megáldották az újkenyeret.
A műsorban közreműködött a Péceli Női Kar, az Ossó János Fúvószenekar, valamint a Zeneiskola ének tanszakának kórusa.
A pecel.hu közli Szöllősi Ferenc polgármester ünnepi beszédét, közread továbbá egy csokrot a rendezvényen készült felvételekből.

Módosítás: (2014. augusztus 21. csütörtök, 10:54)

Bővebben...

 

Áfra Barnabásné köszöntése 95. születésnapján

alt

Szöllősi Ferenc átnyújtja a köszöntő okleveleket Áfra Barnabásnénak

Módosítás: (2014. augusztus 20. szerda, 08:33)

Bővebben...

 
További cikkeink...