Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

-3.8 C° Pécel 2021. január 17. vasárnap
Pecel 01
Allas 3

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Lázár Ervin Városi Könyvtár és Szemere Pál Művelődési Ház igazgatói munkakörének betöltésére

Hiszek Benned
2020 július 24.

HISZEK Benned Sport Program


Tisztelt Sportbarátunk! 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága (továbbiakban: Államtitkárság) kiemelt együttműködő partnereként a Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) az idei évben is meghirdeti a HISZEK Benned Sport Program II. alprogram V. ütemét. A Programon keresztül az Államtitkárság az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának megtartását, vagy növelését kívánja támogatni a SOSZ közreműködésével.

Az alprogram 250 000 000 Ft forrást biztosít a jelentkező sportszervezeteknek, az elnyerhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft és legfeljebb 4 000 000 Ft.

Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

A Program támogatási időszaka: 2020. január 1. – 2020. december 31.

A Programra jelentkezés határideje: 2020. augusztus 15. éjfél

Felhívom a figyelmét, hogy a SOSZ továbbra is biztosítja tagszervezetei részére a kedvezményes jelentkezés lehetőségét.

Ha még az Önök sportszervezete még nem tagja a SOSZ-nak és a jövőben élni kívánnak a tagszervezeteinket megillető lehetőségekkel, még eljuttathatják tagfelvételi kérelmét augusztus 10-ig, amikor a SOSZ elnöksége dönt az új tagfelvételekről. További információk a tagfelvételről: http://sosz.hu/tagfelvetel/

A részletes programkiírást levelünk csatolmányaként küldjük, ami a jelentkezési adatlappal a http://sosz.hu/hiszek-benned/ weboldalon is letölthető!

Ha az Önök sportegyesülete is Magyarország egyik legnagyobb sportszakmai érdekképviseleti szervezete közé szeretne tartozni, melynek már több mint 500 sportszervezet a tagja, várjuk a tagszervezeteink közé.

Ha bármilyen kérdése lenne keressen minket bizalommal a SOSZ-vonalon a +36 1 460 6810-es telefonszámon, vagy a sosziroda@sosz.hu email címen.

Sportbaráti üdvözlettel, Üdvözlettel,

Virág Lajos Ügyvezető igazgató

Sportegyesületek Országos Szövetsége