Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

4.1 C° Pécel 2023. március 22. szerda
Berlet
2021 szeptember 28.

Immár fix, állandó helyen is vásárolhatóak bérletek Pécel helyi járataira


Szerettük volna, hogyha péceli járatainkra állandó helyen is megvásárolhatóak lennének a bérletek. Állandó pénztárat erre a célra nyitni nem lett volna gazdaságos, ezért viszonteladó partnert kerestünk. Ez sikerült is, így 2021. szeptember 28.-tól bérleteink már megvásárolhatóak a Pesti út 38. házszám alatt található Kis ABC nevű üzletben is, mely a “Faiskola utcai átjáró” nevű megállóból közelíthető meg.

Fontos leszögezni azonban, hogy ez csupán egy többlet lehetőség, a bérletek megvásárlására továbbra is lehetőség van az autóbuszainkon, illetve a Közlekedési Mobiljegy rendszerében!

Váltsa meg bérletét okostelefonján!

Járatainkra menetjegyét, bérletét bármely napon, a nap 24 órájában megválthatja okostelefonján is a Közlekedési mobiljegy alkalmazásban! Ehhez nem kell mást tennie, mint letöltenie a Közlekedési mobiljegy alkalmazást (AppStoreGoogle Play áruházHuawei AppGallery), majd az alkalmazásban kiválasztania a “Szolgáltató/város” lehetőségnél Pécelt. Ezt követően bankkártyával, vagy online egyenlegéből megvásárolhatja a kívánt díjterméket. Vásárlást követően a jegyet, bérletet érvényesíteni kell az autóbuszainkra kihelyezett QR kódok segítségével, majd a képernyőn megjelenő ábrát fel kell mutatni a járművezetőnek!